producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
Gifkikker in uw paludarium?

 
Het is natuurlijk hartstikke mooi wanneer u gifkikkers in uw paludarium heeft zitten. Maar waar haalt u deze nou vandaan? U kunt natuurlijk naar beurzen gaan, maar dat is vaak ook zo ver weg. Blue Lagoon heeft altijd een hoop gifkikkers in de winkel. De gifkikker mag natuurlijk dan ook niet ontbreken in onze showroom. Zoekt u dus een leuke gifkikker kom dan even langs!

Sproeisysteem zonder kunt u niet!
In een paludarium is een sproeisysteem natuurlijk een must! De plantjes zijn er blij mee, maar de gifkikkers natuurlijk ook.  Een sproeisysteem dat veel gebruikt wordt is dan ook de Jewel Spray sproeisysteem. Dit is een sproeisysteem die bestaat uit een vat van 6.5L en is uitbreidbaar tot 8 sproeiers. Overigens is de Jewelspray sproeisysteem ook te verkrijgen in 20L.


Tricolor kikker meest gehouden?

Een tricolor kikker is een klein kikkertje die 2 tot 4 cm wordt. De Tricolor kikker wordt dan ook erg veel gehouden in een  paludarium. Dit komt, omdat de tricolor kikker qua prijs gunstig ligt en het over het algemeen makkelijk zijn te houden. De Tricolor kikker is dan ook een uitstekende keus om mee te beginnen in uw paludarium.

SproeisysteemReptech thermo- hygrometerTricolor kikker