producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Slang kopen


Blue-Lagoon is in Nederland een van grootste spelers op het gebied van reptielen. Als je een slang wilt kopen, slaag je hier altijd. Want Blue-Lagoon heeft ruim honderd terraria met verschillende reptielen: van varaan tot slang. Zien is kopen.

Een slang kopen doe je niet zomaar. Je moet je heel goed laten voorlichten. Op dat vlak heeft Blue-Lagoon ook een grote naam opgebouwd. Naast het grootste aanbod hebben onze terrariumspecialisten ook alle kennis in huis op het gebied van slangen.

De slang die je wilt kopen leeft in een terrarium. Blue-Lagoon heeft tal van terraria: van heel goedkoop tot heel bijzonder. Dus voor elke portemonnee is er een terrarium. Met de terrariumdesigner kun je ook je eigen terrarium ontwerpen. Hoe? Bekijk de promofilm op deze website.

Met alleen een slang kopen, ben je er nog niet. Een slang heeft ook voedsel nodig. Ook daarbij is Blue-Lagoon natuurlijk jouw partner. Voedseldieren voor slangen komen elke dinsdag en vrijdag vers binnen. Voedseldieren voor jouw slang kun je ook online kopen.

Je wilt een slang kopen? Kom in onze showroom kijken aan de Keucheniusstraat 11 te Maassluis.