producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Reptielen kopen


Reptielen kopen gebeurt steeds meer. Maar welk reptielen passen bij jou? Op die vraag geeft Blue-Lagoon met meer dan honderd terraria altijd een passend antwoord.

Blue-Lagoon biedt in Nederland het grootste aanbod aan reptielen. Ook heeft Blue-Lagoon echte experts in huis. Zij weten precies hoe je reptielen die je wilt kopen moet verzorgen. Als de Blue-Lagoon het niet heeft vergeet het dan maar!

Als je reptielen gaat kopen, heb je ook een terrarium nodig. De grootte van dat leefgebied is weer afhankelijk van het aantal reptielen dat je wilt gaan kopen. Bij Blue-Lagoon vind je verschillende terraria, passend bij elk soort reptiel. En voor elke portemonnee.

Je hebt een idee hoe je terrarium eruit moet zien voor de reptielen die je gaat kopen, maar je kunt die niet zelf bouwen? Blue-Lagoon maakt die droom waar. De terrariumbouwer maakt in de werkplaats van Blue-Lagoon een custome made terrarium. De reptielen die je wilt kopen leven dan in een uniek terrarium. Verschillende voorbeelden van deze terraria zijn ook in onze showroom te zien.

Je wilt reptielen kopen? Kom in onze showroom kijken aan de Keucheniusstraat 11 te Maassluis. Onze terrariumspecialisten willen je graag adviseren.